جای پای حضرت زینب (س) در مصر: مسجدی که میزبان کاروان اسرای کربلا بود اعترافات تکان‌دهنده مردی که جسد دختر جوانش را خاکستر کرد! اخراج کادر خاطی مدرسه در پی انتشار فیلم تنبیه بدنی یک دانش‌آموز اجرای پروسه جذب اعضای هیأت علمی از آبان تا بهمن ۱۴۰۴ ارائه خدمات چشم‌پزشکی و عینک رایگان به سالمندان خراسان رضوی| ۸۰ درصد موارد نابینایی، قابلیت پیشگیری دارند پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته ۱۴۰۳ تا پایان سال تسویه می‎شود مشهد فردا (پنجشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۴) تعطیل نیست حفظ سلامت چشم و اصلاح اختلالات بینایی با انتخاب درست عینک | زندگی را واضح ببینید پیش‌فروش بلیت قطار‌های آبان ماه از روز شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴ توسعه صنایع دستی خراسان رضوی باید مبتنی بر توزیع و عرضه باشد بیش از نیمی از تالاب هورالعظیم کاملا خشک شده است وضعیت تأمین مرغ و تخم مرغ در خراسان رضوی مطلوب است وکیل خانواده خالقی: پدر مرحوم «امیرمحمد خالقی» از حق قصاص گذشت نکردند آموزش چند حرکت ورزشی ساده برای تمرین در خانه همه چیز در مورد لوزه سوم در کودکان شینا انصاری: اگر سازمان برنامه و بودجه اعتباری برای احیای دریاچه ارومیه در نظر دارد، اعلام کند اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی مشهدی به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۳ مهر ۱۴۰۴) چکاپ خودرو، راهی برای کاهش آلودگی هوا دست‌های تمیز | پویش جهانی «شستن دست‌» برای ارتقای سلامت و ایمنی بدن مشهد، مقصد اول گردشگران خارجی | ورود حدود ۳.۵ میلیون گردشگر به کشور در نیمه اول سال ۱۴۰۴ + فیلم تشکیل پرونده قضایی برای مدیر یک مدرسه در قزوین به دلیل تنبیه بدنی دانش‌آموز خراسان رضوی، در صدر حوادث جاده‌ای | ثبت ماهانه ۸۰ نفر فوتی در جاده‌های استان پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۳ مهر ۱۴۰۴) | از امروز مشهد سرد می‌شود کشف بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در مشهد از ابتدای مهر ۱۴۰۴ انتقاد نماینده مجلس به آموزش و پرورش | چرا از معلولان در وزارت استفاده نمی‌شود؟ راهکارهای آموزش و پرورش خراسان رضوی برای پوشش دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل | شناسایی بازماندگان هفتمی و دهمی چالش‌برانگیز است اجرای طرح ملی هفته ماموگرافی رایگان در سراسر کشور از ۲۶ مهرماه تا ۳ آبان‌ماه ۱۴۰۴ کاهش ۹ درصدی آمار ولادت‌ها در ۳ ماه نخست سال ۱۴۰۴ پلیس ۱۱۰ یک جوان مشهدی را از مرگ حتمی نجات داد + جزئیات
سرخط خبرها

پایان سرقت‌های عجیب از طلافروشان مشهدی |شکایت ۷ زرگر از یک زباله گرد

  • کد خبر: ۲۳۴۳۰۷
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۶
پایان سرقت‌های عجیب از طلافروشان مشهدی |شکایت ۷ زرگر از یک زباله گرد
هم‌زمان با بالارفتن کرکره بود که تازه چشم زرگر به جای خالی سر در مغازه‌اش افتاد. سردری که تابلو گران‌قیمتی در آن نصب شده بود، اما تنها تکه‌های کوچکی از آن باقی مانده بود.

سعید جلائیان | شهرآرانیوز؛ وقتی مثل هر روز صبح، برای یک روز کاری جدید به طلافروشی‌اش رفت، همه چیز عادی بود. پس از بازکردن قفل‌های کرکره، ایستاد و برای بالادادن کرکره آهنین مغازه‌اش، دکمه کنترلی را فشار داد. هم‌زمان با بالارفتن کرکره بود که تازه چشم زرگر به جای خالی سر در مغازه‌اش افتاد. سردری که تابلو گران‌قیمتی در آن نصب شده بود، اما تنها تکه‌های کوچکی از آن باقی مانده بود.

صاحب طلافروشی، تخریب و سرقت تابلو مغازه‌اش را به پلیس اطلاع داد. گزارشی که مأموران با حضور در محل، تحقیقات خود را آغاز کردند و هم‌زمان گزارش‌های مشابه دیگری مبنی بر تخریب و سرقت تابلو‌های طلافروشی‌ها در منطقه احمد‌آباد به دست آنها رسید. دزدی‌هایی که هم‌زمانی آنها با اتمام حاشیه‌های مالیاتی و بازگشایی دوباره طلافروشی‌ها باعث شده بود شایعاتی در بین طلافروشی‌ها رواج پیدا کند.

با گزارش‌های سریالی سرقت تابلو‌های طلافروشان مشهد، پلیس بدون توجه به شایعات، تحقیقاتش را آغاز کرد. بررسی دوربین‌های مداربسته نشان می‌داد، بین ساعت سه تا چهار بامداد، مردی میان‌سال و با چهره‌ای ژولیده، برای لحظاتی برابر دوربین طلافروشی‌ها ظاهر می‌شود و در عرض چند دقیقه با تخریب بخش‌هایی از تابلو‌های گران‌قیمت زرگری‌ها، آنها را پایین آورده و متواری می‌شد.

راسته بازار شایعات

هم‌زمان با تلاش پلیس برای شناسایی و دستگیری این شخص، خبر سرقت تابلو‌های طلافروشان در احمدآباد، باعث شد بسیاری از کسبه چفت و بست تابلو‌های خود را محکم‌تر از پیش کنند و هم‌زمان شایعات مختلفی در این منطقه پخش شد. برخی افراد با وجود اطلاع‌نداشتن از چگونگی این سرقت‌ها، کوشیدند سرقت سردر چند مغازه را به مسئله اعتراضات چندی پیش طلافروشان مرتبط کنند. عده‌ای دیگر نیز پا را فراتر گذاشته و آن را پیام هشدار می‌دانستند.

با چهره‌زنی متهم، وظیفه شناسایی و دستگیری عامل این سرقت‌ها به مأموران دایره تجسس کلانتری احمدآباد سپرده شد. تیم تجسس این کلانتری با بررسی جغرافیا و زمان انجام این سرقت‌ها، ضمن ترسیم یک برنامه مشخص گشت‌های هدفمندی را آغاز کرد. گشت‌هایی که پس از سرقت هفتمین تابلو از یک زرگری افزایش یافت.

تحقیقات مأموران ادامه داشت تا اینکه حوالی ساعت سه بامداد، چند روز پیش یکی از گشت‌های پیشگیری انتظامی به یک زباله‌گرد مشکوک شدند. مأموران با زیرنظر گرفتن این فرد، او را درست وقتی کارش را برای سرقت از تابلو مسی یک مغازه طلافروشی آغاز کرده بود، به دام انداختند. مأموران این فرد را محاصره و دستگیر کردند.

متهم، زباله‌گرد بود

متهمی که مأموران دستگیر کرده بودند، فردی پنجاه ساله بود و آثار اعتیاد شدید به موادمخدر در ظاهرش مشهود بود. مأموران پس از انتقال او به مقر انتظامی، چهره‌اش را با تصاویر به‌دست آمده از دوربین‌های مداربسته طلافروشی‌ها مقایسه کردند. چهره‌ای که با هفت دوربین طلافروشی تطابق داشت و برای متهم نیز راهی به‌جز اعتراف باقی نگذاشت.

متهم که از انجام این سرقت‌ها پول زیادی به دست نیاورده بود، پس از اینکه شنید بیش از ۴ میلیارد ریال به زرگری‌ها خسارت وارد کرده و باید جبران کند، تازه فهمید چه خسارت سنگینی به این طلافروشان وارد کرده است.

او در ادامه لب به اعتراف گشود و با معرفی مال‌خری که تابلو‌های طلافروشی‌ها را به او می‌فروخت، کوشید از جرم خود کم کند. او همچنین اعتراف کرد که این سرقت‌ها را فقط برای خرج اعتیادش انجام داده و تابلو‌ها را با مبالغ خیلی کمی به مال‌خر فروخته است.

پلیس در ادامه این پرونده با هماهنگی مقام قضایی، برای دستگیری این مال‌خر به مخفیگاهش رفت و این فرد را دستگیر کرد. جایی که مأموران ضمن دستگیری متهم توانستند تعداد زیادی اموال سرقتی را از جمله قطعات تابلو‌های تخریب شده طلافروشی‌ها، یک دستگاه جوش، یک دستگاه چرخ‌سنگ و ... کشف کنند. تحقیقات در این پرونده به منظور شناسایی سایر جرائم احتمالی همچنان ادامه دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->